Websites​

Bent u op zoek naar een complete website waar u verder vrijwel geen tijd aan kwijt bent? Heeft u zelf geen tijd om een website te maken of te optimaliseren? Wilt u uw website zich van de concurrentie laten onderscheiden? Dan bent u bij Buitengewoonuniek internetdiensten aan het juiste adres.

Een website gemaakt door Buitengewoonuniek internetdiensten

Wilt u een website laten bouwen voor uw doe-het-zelfzaak of voor uw adviesbureau? Buitengewoonuniek internetdiensten is in staat om voor alle soorten doeleinden unieke en doeltreffende websites te creëren. Wij doen dit door te kijken wat voor uw bedrijf de meest interessante onderdelen zijn om van uw concurrenten te verschillen en implementeren deze dan in uw website door. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om hun website bij ons te laten hosten. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even op onze hostingspagina.

Bij Buitengewoonuniek internetdiensten kunt u uw website laten ontwikkelen op basis van het zeer gebruiksvriendelijke WordPress CMS beheersysteem. Het is met het beheersysteem van WordPress mogelijk op een eenvoudige en duidelijke manier nieuwe producten aan uw webshop toe te voegen of om een nieuwsbericht op uw website te plaatsen. Wilt u meer informatie over wat een WordPress website voor u allemaal kunt betekenen? Klikt u dan hier.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 75 procent van alle websitebezoekers via zoekmachines op een site uitkomt. Wij hebben daarom als doel om alle door ons ontwikkelde websites voor alle zoekmachines te optimaliseren. Door middel van zoekmachine optimalisatie is het namelijk mogelijk om een website op basis van diverse keywords hoger in de zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google te laten komen. Websites die zich hoog in deze zoekresultaten bevinden zien dit ook terug in hun omzet.

In tegenstelling tot het prijzige zoekmachine advertising heeft zoekmachine optimalisatie een langduriger effect en is het nog vele malen goedkoper ook.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie zijn onder andere;

  • Meer naamsbekendheid door een prominente plaats in de organische zoekresultaten
  • U kunt zich op een goedkope manier van uw concurrenten onderscheiden
  • Een hogere conversie per bezoeker dan bijvoorbeeld offline
  • Het internet kent geen grenzen. U kunt met uw website veel meer mensen bereiken dan zonder een website.

Een website gemaakt door Buitengewoonuniek internetdiensten is voor alle zoekmachines zoals Google geoptimaliseerd. Wilt u meer over dit proces weten? Kijk dan even op onze SEO pagina.

Al onze websites zijn volledig responsive

Wij zorgen dat alle door ons ontwikkelde websites volledig responsive zijn. Dit betekent dat uw website goed zichtbaar en functioneel is op apparaten zoals een smartphone, tablet, computer en televisie. Een trage website heeft een negatief effect op de tijd dat een bezoeker zich op uw pagina bevindt. Daarom zorgen wij er dus voor dat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken.

Wilt u weten of wij ook voor u een website kunnen maken? Of wilt u meer informatie over hoe wij verder te werk gaan? Neem dan nu contact met ons op!