Wat is grafische vormgeving?

Een grafisch ontwerper geeft een pakkend idee op een visuele manier vorm, op die manier dat de doelgroep waarvoor de boodschap bestemd is geneigd is hier aandacht aan te besteden. Een grafisch ontwerp is dan ook altijd een combinatie van de creativiteit van het brein van de grafisch ontwerper en zijn artistieke vaardigheden.

Waarom is een samenhangende huisstijl van belang?

Voor u als ondernemer is het belangrijk een duidelijke en samenhangende uitstraling naar buiten toe te hebben. Deze uitstraling moet te zien zijn in de totale grafische vormgeving van uw onderneming. Deze vormgeving bevat een aantal onderdelen die elk met elkaar samen moeten hangen. U moet hierbij denken aan de manieren waarop u contact maakt met uw klant, zoals door middel van de huisstijl die u hanteert. Onder uw huisstijl vallen zaken zoals uw logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen, flyers en posters. Wanneer al deze elementen goed met elkaar samengaan, geeft dit uw klanten een gevoel van vertrouwen en stabiliteit.

Door de professionaliteit van uw grafische ontwerpen laat u zien dat u zelf professioneel bent in datgene dat uw onderneming te bieden heeft. Buitengewoonuniek internetdiensten gelooft in deze manier van werken en is daarom uitstekend in staat u hierbij van dienst te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in CMS, SEO, webdesign, en uiteraard grafisch ontwerp. Dit totale concept wordt “branding” genoemd. Het in de markt zetten van uw diensten en uw onderneming aanprijzen als een sterk merk. Wij zorgen in overleg met u en met inachtneming van uw wensen dat u op uw zakenrelaties overkomt als een betrouwbare en solide partner.

Wat is onze werkwijze?

Wij gaan op een gestructureerde en coöperatieve wijze om met uw wensen. Voor ons is ‘de klant is koning’ zeker niet zomaar een loze kreet. Wanneer u overweegt om zaken met ons te doen volgen we het volgende traject: ten eerste gaan we met u in gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er door ons een geheel vrijblijvende offerte opgesteld. Tijdens het gesprek dat wij met u hebben kunnen we u een aantal schetsen laten zien zodat u aan ons kunt aangeven welke stijl u aanspreekt. Op deze manier kunt u ook een goede indruk krijgen van hetgeen wij te bieden hebben. Uiteraard is het eindproduct zeer specifiek toegesneden op de behoeften van u als ondernemer. Dit is onder andere mogelijk doordat u volop de mogelijkheid wordt geboden om uw feedback met betrekking tot het product aan ons te geven. Hiermee gaan wij vervolgens weer aan de slag om de laatste puntjes op de I te zetten. Op deze manier komen we in gezamenlijkheid tot een optimaal resultaat.

Met ons in contact komen?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.