Animaties

Wilt u uw bedrijf of product op een unieke manier van concurrenten laten onderscheiden maar weet u niet hoe? Bent u ook van mening dat een afbeelding of animatie veel meer zegt dan wat letters en woorden? Dan kunnen wij u hierbij helpen!

Buitengewoonuniek internetdiensten biedt haar klanten de mogelijkheid om belangrijke informatie te laten verwerken in een infographic.

Maar wat is een infographic eigenlijk?

Een infographic is een afbeelding of animatie waarin data of informatie op een overzichtelijke, aantrekkelijke manier wordt afgebeeld. Infographics geven een unieke tint aan informatie waar websitebezoekers anders misschien wel over heen zouden lezen. Een infographic heeft de bijzondere mogelijkheid om één afbeelding een verhaal te vertellen waar normaal honderden woorden voor nodig zouden zijn. Traditionele media heeft zijn beste tijd gehad, dat weet iedereen onderhand wel. Maar ook op het gebied van online marketing is het gebruik van infographics innovatief en oogt een infographic voor bezoekers vaak fris en vernieuwend.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw logo wat meer body en leven te geven door hier een animatie voor te maken. Door middel van een logo animatie kunt u uw website of presentatie/productvideo een professioneler uiterlijk geven. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een logo van een bedrijf regelmatig op een visuele manier bewogen wordt het de kijker kan triggeren tot actie. Ook zullen mensen een merknaam of bedrijfslogo veel langer onthouden dan wanneer het logo niet geanimeerd zou zijn.

Wat zijn de voordelen van een infographic voor mijn bedrijf?

Een infographic of logo animatie biedt een groot aantal voordelen voor de ontwikkeling van uw bedrijf of product. Enkele van deze voordelen zijn;

  • U kunt infographics tijdens presentaties gebruiken om een overzichtelijk bepaalde informatie toe te lichten. Mensen onthouden veel eerder informatie wanneer het gevisualiseerd wordt.
  • Uw website krijgt een professioneler en overzichtelijker uiterlijk dan websites die uitsluitend lappen tekst weergeven.
  • U heeft veel meer macht over wat u de ‘kijker’ van de infographic wilt laten onthouden. Het is namelijk mogelijk om op bepaalde sleutelinformatie de nadruk te leggen.
  • Een infographic is zoekmachine vriendelijk. Dat betekent dus wanneer een infographic gedeeld wordt dit een positief effect op uw vindbaarheid via Google heeft.
  • Uw naamsbekendheid kan door een logo animatie of infographic behoorlijk toenemen. Mensen zijn eerder geneigd om een afbeelding te delen dan een complete website.
Wilt u ook informatie over bijvoorbeeld uw bedrijf op een aantrekkelijke en duidelijke manier in een infographic verwerkt zien? Of wilt u uw productvideo’s of website een professioneler uiterlijk geven door middel van een logo animatie? Neem dan nu contact met ons op!